de keuken van tante Hetty

dinsdag 24 januari 2012

risolles

›
Na een tijd off-line geweest te zijn,het eerste recept in het nieuwe jaar.Het jaar van de draak,waar maar een wens bijpast Kong Hey Fat Choy...
2 opmerkingen:
dinsdag 6 december 2011

babi kecap en ayam semur

›
Waarom deze twee recepten? Omdat deze recepten altijd gemaakt werden door zowel mijn moeder als mijn grootmoeder wanneer de hele familie met...
dinsdag 22 november 2011

Ayam pedis

›
Vandaag lekker aan het koken ,omdat ik van de week wat mensen krijg vanuit Engeland.En waar ze naar snakken is dan toch zoals ze het zelf no...
woensdag 16 november 2011

pepesan en pindang ikan

›
Vandaag lekker over de markt geweest en genoten van alle heerlijke verse vis die er nu te krijgen is,vis uit de Noordzee,de Middelands Zee e...
1 opmerking:
zaterdag 5 november 2011

babi pangang

›
Op 5 november,de verjaardag van mijn vader,mag een recept zeker niet ontbreken. Het recept van zijn babi pangang,samen met de sate en de ay...
2 opmerkingen:
dinsdag 1 november 2011

Sambal goreng boontjes en Sambal goreng telor

›
Waarom twee gerechten ? Gewoon omdat deze twee gerechten voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn,bij ons thuis schaarden wij ze ond...
5 opmerkingen:
woensdag 26 oktober 2011

ketoprak betawi

›
Werd vanochtend wakker met zo'n trek in wat lekkers en wanneer ik bij mijn moeder was vroeg ze dan altijd "zoet of hartig",omd...
›
Homepage
Internetversie tonen

Over mij

Mijn foto
roy
amsterdam, Netherlands
dit zijn allemaal recepten en verhaaltjes over eten,omdat eten een heel belangrijk deel in het leven van mijn familie was en nog steeds is.Sommige recepten riepen heimwee op,terwijl andere de meest mooie verhalen opriepen.Vaak ook werd er tijdens het eten bij ons gepraat over....eten!! En ook gewoon omdat mijn hele huis bezaaid ligt met briefjes met daarop recepten van mijn moeder,mijn vader,mijn oma's en mijn tantes en oom.En omdat elke keer wanneer ik gekookt heb gevraagd wordt om het recept,probeer ik het nu hier neer te zetten in 1 blog,zodat ik niet constant maar weer het recept moet opschrijven.Lees,maar hou altijd in gedachte,wat indisch eten betreft is er niet zoiets als één recept,elke familie,elk dorp,elk gebied heeft zijn eigen specifieke receptuur.Dit is de receptuur waar ik mee ben opgegroeid,en geloof me,het is lekker!!! geniet en selamat makan
Mijn volledige profiel tonen
Mogelijk gemaakt door Blogger.